Què oferim

Us hem preparat visites, excursions i viatges a alguns dels llocs històrics de la Guerra Civil Espanyola, els més coneguts i importants i altres més peculiars, diferents o interessants, tots en constant ampliació i revisió, contínuament es condicionen o descobreixen nous llocs i cal estar sempre al dia.

Podeu trobar propostes ja establertes amb diferents opcions d’acabat o demanar la vostra feta a mida amb els dies o zones que preferiu.

Totes les nostres propostes són fàcilment adaptables per a grups d’estudiants de totes les edats, oferint les màximes facilitats al professorat per a la preparació de la matèria, inclòs material didàctic i recursos per treballar a classe i la possibilitat de tenir un expert o testimoni que faci una xerrada/conferència en el mateix centre.

Oferim també assessorament als centres educatius pel que fa a com afrontar la transmissió de la memòria històrica i els valors que comporta.

Però no només de viatges viu l’insaciable amant del coneixement històric, així que també trobareu una llista de pel·lícules, documentals i llibres sobre aquests conflictes, enllaços a llocs que us poden ser d’interès i notícies i informació sobre els actes, exposicions o conferències que es duen a terme, així com la possibilitat de subscriure-us a les nostres notificacions per estar al corrent de totes les novetats i propostes que anem fent. Sense oblidar les nostres passejades per la història i les descripcions dels llocs que us proposem visitar perquè aneu volent preparar la maleta.

També us convidem a opinar i suggerir el que cregueu oportú per poder millorar cada dia …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s